Kort om dagen

 
Det var en hyfsat kort skoldag idag för min del och den gick ganska fort också för den delen. direkt när jag hade slutat åkte vi (familjen) iväg och kollade på ett hus som vi även kollade på igår...
 
Ni får lite kvällshumor istället för en lååång text ;)
 
 
 

Säljes!

  •  Jacka: Brunrutig från märket equipage. Storlek 160, använd en säsong men ser ut som ny!  Nypriset var ca 800kr, mitt pris 250kr

 

  •  Kavaj: Svart i storlek 160. Endast använd ett fåtal tävlingar. Köpt på Hööks för 500kr, mitt pris 200kr

  • Schabrak: Grönt med brunt kantband och passpoal. Storlek ponny allround, använt ca tre gånger. Nypriset var ca 250kr på Hööks, mitt pris 100kr

  • Ridtäcke: Klarblått med röd kant och detaljer i reflex, storlek 115. Använt två gånger och ser ut som nytt! Köpt på Hööks för 269 kr, mitt pris 180kr

  • Sadelgjord: I svart läder, storlek 115. Hel och fin, 120kr

     
    Om du är intresserad mejla mig på: [email protected] eller komentera inlägget. Och om du tycker att priset är för högt så hör av dig iallafall så kan vi diskutera saken! :-)

Göteborg Horseshow 2013!!

 
Snart är det äntligen dax! Jag åker dit med klubben lördag och söndag. Kommer bli jättekul och lite shopping också hehe.. Men jag har några saker som jag ska kolla lite extra efter och det är ett träns till Rhona, hjälm,vita benskydd, transportskydd och ridhandskar men ett vitt schabrak skulle inte sitta helt fel.. Men jag måste sälja de saker som jag har tillsalu INNAN jjag köper fler schabrak! Så om någon är intresserad är dert bara att säga till.
 
 
 
 
 

24/2-13

 
Igår red jag Rhona igen och det gick riktigt bra i början men sen när vi hade gallopperat kokade det i huvudet på henne. Men jag kunde flytta henne som jag ville så jag är nöjd endå! Och jag ska väll bara vara glad att hon är pigg? ;)
 
gammal bild.

Rhona

 
Jag har ridit Rhona en hel del nu på sista tiden.
 
För några helger sedan var det klubbhoppning och då gjorde vi det lite enkelt för oss och hoppade en LD. Men jag som ALLTID är stencool innan tävlingar var nervös som ett as! Men hon var fin, dock inte riktigt så framme som jag vill ha henne med vad fasen? Vi vann klassen så nu leder jag KMet också.
 
I måndags var det banbyggarkurs och första passet hoppade jag Rhona och vad ska man säga? Ponnyn var grym och hoppade JÄTTEFINT!! På kvällen hoppade jag även Nico men det passet gick inte riktigt lika bra tyvärr..
 
Idag red jag dressyr på henne, hon var jättefin i början och fram tills det att vi skulle galloppera. Då tyckte hon att det var riktigt lajjbans och taggade till max! Men jag rider henne imon också så då ska jag ev ta fram en kavalettibock att byta gallopp över.
 
Nico på banbyggarkursen. foto: www.carlssonpataket.se :)

Bloggtävling

Klicka på länken för att komma till tävlingen ---> http://warnmarks.se/?p=8685

Ridning Nico! :)

 Igår kväll red jag Nico på min lektion och jag har verkligen börjat "hitta knapparna" nu! Han lyssnade bra för alla hjälper men tuffar gärna på lite mer än vad han ska när jag lättar av för mycket i handen.. Så när jag ska rida på söndag tänker jag köra ungefär samma upplägg som idag, det vill säga att jag ska flytta honom mycket och flytta rumpan åt olika håll samtidigt som jag rider på en volt. Jag hippas att det går bra då också men det borde inte vara några problem! :)
 
Och med lite tur så kanske Felicia är där och är fotosugen! ;)
Inte bild från idag.
 
RSS 2.0