All i want for Christmas is a minigris!!

Fredag igen!

Imorgon har jag jour så ska snart ta ock försöka sova lite.. Men på söndag blir det bara en LD på Dance eftersom det var en annan tjej som hade anmält sig på min Svamp och då hade dom lottat och så fick hon rida honom :'( Blev faktist lite ledsen där.. Men nästa klubbhoppning då J**LAR!!

Ridning Champion

Red Champion igår på lektionen. Jag valde att rida barbacka bara för att det kan vara skönt för honom att slippa sadeln ibland! I början var han väldigt stark och ville inte släppa efter någonting alls! Men som tur var fick jag bra hjälp så efter halva passet gick han som en klocka + att jag har kommit på varför jag har svårt att sträcka på mig när jag rider. det är för att min väst inte sitter riktigt bra så den lixom trycker mig frammåt..
Så jag tog av den och HJÄLP vilken skillnad det blev!
 
Men tillbaka till ridningen, vi flyttade skänkelvikning längs långsidorna i trav och gallopp. Skänkelvikningarna har jag fått riktig klämm på nu och då kunde jag konsentrera mig mer på min egen sits vilket var toppen!
 
Ett kanonpass med andra ord!! :D
 
På söndag är det klubbhoppning också!! Blir en LC på Champion och Dance tror jag i LD:n.

Pyssel!

Såg en mycket inspirerande bild på en blogg nyss! Tycker dem var pricken över i:et.
 

Älskar dig <3

Cover <3

Sitter och lyssnar på en massa bra covers på superfina låtar.
 
Men tyvärr har jag kommit på en ganska väldigt mycket sorglig sak så borde egentligen lyssna på peppmusik istället.. Kan säga såhär jag får se om jag kommer sitta på Fridisen imon.. Dock lär jag nog skritta Ritis en liten stund. <3
 

Fredag!

 Nu är det helg, tjoho!! Imon blir det upp till öland och hälsa på farmor och frafar plus att jag antagligen tar en sväng förbi Frida och Rita. Ska se till att ta med kameran dit och försöka knäppa någon fin bild.  På Rita vet jag att jag kommer få minst tusen stycken eftersom hon jagar mig eller ställer sig framför kameran om jag inte tar bilder på henne, haha sötan!
 
 

Vinst!!

 
Jag kom på att jag har glömt att skriva hur det gick i helgen!
Hoppade 70cm på både Champion och Dance eftersom det var spektakulära hinder. Och jag hoppade först Dance som gick som en klocka som vanligt. Inga problen där, vi fräste på riktigt bra kan jag säga, haha!
 
Champion gick det också bra med fram till sista hindret.. det var vattenmattor under det och han visade sig inte tycka om dem! fick två stopp där och en heeeel del tidsfel men vi kom över sen iallafall! Lite synd för vi låg bra till tidsmässigt innan stoppet, haha.
 
Men jag vann klassen med Dance (hade dock C på prisutdelningen) med hela FYRA sekunder! Så det blev en blågul rosett till min lilla samling och sedan ett litet hederspris. :-)
 
INTE bild från denna tävlingen.. Men dom kommer såsmåningom! :)

Jippi!!!

Har en superkul sak på G! Berättar om det blir som det ser ut nu iallafall! Och om det blir av så kan jag också lova er mycket bättre bloggning med bilder och massa annat kul!
 
Någon som kan gissa vad det är??
 

just as i told you

Har som sagt dragit på mig världens förkylning, så nu ska jag vila och ta det lugnt så jag är frisk inför helgen! För er som inte vet det är det tävling! :D tjohoo!

vad undrar just DU?

Tänkte köra en This or That!
Och för att få in någon extra this or that tänkte jag länka en utav er som frågar någonting! :D
Så fråga allt ni kan komma på, svarar på alla.
 
 

Snart..

.. är jag nog jätteförkyld igen! Jag måste ha makalöst dåligt imunförsvar, blir ju förkyld hela tiden. Men ska ta och gosa ner mig i min säng och fixa klart en läxa (en mycket rolig sådan!! :D). Kan ta bilder och skriva vad det är om ni är intresserade?
 
Det var ju trots allt inte så jättelänge sedan et var Halloween ;-)

Hopplektion

Hade Dance på dagens hopplektion. Vi hoppade en sax, en långsida där det var först ett räcke och sedan en oxer med grind, därefter en oxer med vattenmattor under och till sist två räcken på böjd linje.
 
Det var ganska långe sedan jag hoppade med Dance så det var faktiskt riktigt kul och det gick himla bra! Hon var dock lite stark och otroligt pigg men låter jag bara henne tuffa på (självklart med benen om) så sköter hon avstånd och alting själv. Det är bara att visa vägen, haha! Så det är en ponny jag oftast är nöjd med efter en hopplektion (Y)
Men en sak (tror det var det enda negativa) jag ska tänka lite på ibland är att inte bli för hastig i mitt överliv! Men det är bara att jobba på det så ska vi se att det löser sig :)
 
Inte bild från idag.

Drömmer!

Sitter och kikar på ponnyer på hästnet. Kan säga att jag har hittat tre riktiga gobitar!! Är helt såld, kan inte någon (typ mina föräldrar) ge mig några tusenlappar? Jag vet att det aldrig kommer hända men drömma kan man ju göra :)
 

Trött!

Jag är helt slut! Det var spökrunda med övernattning i stallet inatt = inte för mycket tid att sova.. Men nu ska jag inte klaga! ;)
 
typ såhär smart har jag varit idag,
RSS 2.0