Dagen

Idag var det skola som vanligt men istället för vanlig idrott så var vi i simhallen! Jag är inget direkt "fan" av Kalmars simhall eftersom jag tycker att den är äcklig och blä..  Nej simmare ska jag nog inte bli, haha. Vi slutade iallafall direkt efter att vi varit där så nu har jag bara legat och latat mig i soffan sedan jag kom hem.
 
Imorgon ska vi tillbaka till simhallen och sedan efter det så ska jag plugga med två kompisar. Ungefär så ser dagen ut imon.
 

Kan inte se mig mätt!

Rhonisen idag

 
Idag red jag Rhona på min delfoder och det gick helt okej. Men jag vill ha henne mycket mer kvick för hjälperna än vad hon var idag.. Så försökte få till det som jag vill ha det men det blev inte så bra iallafall. Hon blev stressad och sur så la in lite annat arbete så som galloppfattningar, öknigar och minskningar. Och det gick ganska bra tycker jag! :)
 
Felicia var jättegullig och fotade när jag red så här kommer lite nya och fina bilder! :D
 

Nico 25/1-13

 
Igår red jag Nico på min lektion och mot slutet släppte det verkligen!
Vi flyttade dom mycket för skänklarna genom hela passet och i början vek han sig mest i halsen men flyttade ändå (han har jättelätt för att vika halsen). Så då fick jag mycket hjälp av min ridlärare och när han gick som jag ville tyckte han verkligen att det var jobbigt! Han blev också mycket kvickare för hjälperna och det var verkligen superhärligt. Men då ville jag ju sätta mer press på honom för att få med bakkärran ordentligt.. Så när vi travade och flyttade för skänkeln så kortade jag honom väldigt mycket och då tror jag att han kände sig låst så han försökte ställa sig på bakbenen! Men jag lät honom gå frammåt en bit och flyttade sedan igen och då gick det super!
 
Sedan jobbade vi på att kunna korta galloppen och det är ju inte min starka sida om man säger så. Men det gick faktiskt över förväntan!
 
Jag kan ju tilllägga att jag red barbacka också ;-)
 

-

Idag har vi åkt skridskor med klassen och jag kan sammanfatta det kort, skridskor är inte min grej! Jag stod på fötterna hela tiden men nu efteråt har mina knän svullnat upp!? Konstigt men jag har lindat dom hårt nu så jag får hoppas att det är borta till imon eftersom jag ska hoppa Rhona då. Jag är jättetaggad inför imon eftersom att jag först ska hoppa med Rhonisen och sen efter det ska jag vara med en super-go kompis!
 
Jag kom just på att jag bara har en timme på mig att ta mig hem, duscha, äta och fixa min innan E kommer! Bra jobbat Viktoria!... Aja det löser sig nog med lite tur, haha.
 
Amanda och Zantus står för bilen idag. :)

Nu nu nu nu!!

Någonting jag verkligen vill ha just nu är en egen ponny. En D-ponny på max 10 år för att vara exakt. Jag har hittat några stycken på hästnet som jag önskar att jag kunde köpa, gärna idag.
Men jag har iallafall Nico och Rhona på delfoder denna terminen och i sommar ska jag förhoppningsvis sommarjobba dvs tjäna pengar!! Och sen ska jag ha köpstopp (om det inte är otroligt nödvändingt) och spara vartenda öre! Och då när jag faktist har enga pengar att köpa en ponny för så borde inte mina föräldrar säga nej.. (hoppas jag iallafall).

Men min absoluta drömponny skulle vara en tigrerad D-ponny på 8år i "sportmodell". Den får nte ha startat så höga klasser men den måste ha kapasiteten för minst LA hopp och dressyr. Gärna att den är lite busig och att den blir taggad vid hoppningen! Men den får absolut inte stanna (om man inte kommer fel såklart) och dumma sig.. För då blir jag så osäker och rider inte ordentligt! Ungefär som Dance fast  yngre, lättare i dressyren och utan den utläkta skadan..
 

Sjuk..

Precis som rubriken lyder så är jag sjuk. därför blir det ingen ridning för mig idag utan hoppas på att kunna rida på söndag! Så har nu några filmtips så blir jag superglad. :)
 

Bloggtips!!

Jag måste bara tipsa alla om en riktigt bra blogg, nämligen min kompis Almas blogg! Hon är riktigt GRYM på att fota och har alltid fina bilder.
 
Hon har fotat i stort sett alla bilder från tävlingar och den ritten som syns på bilderna gick inte långsamt det kan jag garantera er, haha!
Alla kollar hennes blogg och lämnar en komentar tycker jag! :-)
 

Saker ni INTE vet om mig

* Jag e extremt mörkrädd! Jag kan inte gå in i ett rum som är mörkt, därför har jag alltid med mig min mobil.
 
* Jag älskar att äta bara avocado.. Äter minst en om dagen, haha!
 
* Jag mår sjukt dåligt om någon är sur på mig, även om jag inte har gjort någonting fel..
 
* Jag har börjat hoppa en D- ponny som heter Rhona och jag hoppas att vi ska kunna lyckas bra på tävlingar framöver! Jag har ett litet mål för oss och det är att kunna hoppa 90cm på tävling felfritt och med stil, gärna innan sommaren!
 
* Jag ska ta grönt kort nu till våren och då hoppas jag på att kunna komma ut nå några lokala tävlingar i både hoppning och dressyr! Det finns en tävling jag är riktigt sugen på men den e på sommaren och då är hästarna på bete..
 
 

7 januari

Ssista dagen på jullovet spänderas här hemma med huvudvärk och film. Tänkte göra ett inlägg med saker ni inte vet om mig lite senare idag också. Ungefär så ser min dag ut idag!
Bild från igår :)

Nico

Idag red jag Nico på min delfoder och det gick helt okej. Jag flyttade för skänkeln, red volter, framdelsvändning osv. Han kändes pigg men slingrig (om man kan säga så). Därför ska jag göra upp en plan nästa gång eftersom jag lullade mest omkring i ridhuset.
 

Trollet

Idag blev det en heldag i stallet igen och jag hade kameran med så det blev en hel del bilder! fotade lite på Annie när hon red Trollet och sen fick även jag rida en stund, och gud så söt ponny!
 
  
 
 

Emma här :) <3

emma här och skriver lite :)
kommer skriva till och från :)
 
idag kan man säga inte min dag alls.....
 
orka inte städa.. och så måste jag fixa mig. och så är jag sååååå hungrig..
 
inte alls min dag..
 
senare kommer pappa och hämta mig bio taim. jippi önskar att min mamma och pappa kunde prata om att fixa forderhäst.. bätrre det än att inte hitta någon att va med.blä-.......
 
 
vill ha men finns inte till mig...
 
 
om ni vet då kontakta mig..
 
Vill du ha hjälp med ridning stallet? Kolla denna
;)

Hej! Jag är en tjej på 18 år gammal! Söker En häst att rida 2-4
dagar i veckan! Jag är 160 cm lång! Hålt på med hästar sedan jag va 9 år! Och
kan olika hästar! Men inte unghäst! 8 åringar och uppror söker jag! För träning
ich tävling! Har lått att ta mig som buss cykel moppe sjus! Håller på med
körkort! DET FÅR INTE KOSTA NÅGOT!! Maila mig tack! Jag kan i Kalmar Lindsdal
smedby Ljungbyholm Trekanten! Så långe det går buss!
Träning tävling betalar jag själv :)
 
maila mig [email protected]
måsta ha häst det är livet....
 
Emma här :) <3

2013

Jag vill bara tala om att jag lever, haha! jag kommer ta tag i bloggen efter torsdagens hoppträning hade jag tänkt.

RSS 2.0